OPENINGSTIJDEN

Donderdag 11:00 20:30
Vrijdag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 16:00
Zondag 12:00 16:00 (sep t/m april)

Op erkende feestdagen is de bibliotheek gesloten. Op 5 december, kerstavond en oudejaarsdag is de bibliotheek tot 16.00 uur geopend.

Route openbaar vervoer
Vanaf NS-station Rotterdam CS neemt u de metro richting Spijkenisse. U stapt uit bij halte Spijkenisse Centrum. U neemt de trap naar beneden en loopt naar de bushaltes. Neem bus 105 richting Rozenburg. U stapt uit bij bushalte Eerste Heulbrugstraat. Op enkele meters afstand ziet u een grote glazen piramide. Dit is de Boekenberg, uw eindbestemming.

Het is ook mogelijk om vanaf metrostation Spijkenisse Centrum te lopen naar de Boekenberg. U loopt vanaf het metrostation richting de bushaltes. Vanaf dit punt ziet u een park. U loopt richting het park en slaat het Schepenpad in. U loopt alsmaar rechtdoor totdat u een autoweg tegenkomt. Dit is de Raadhuislaan. U steekt over en gaat nog voor de stadhuispassage naar links. U steekt wederom over en gaat direct naar rechts de Marrewijklaan op. U volgt de weg totdat u een grote glazen piramide ziet. Dit is de Boekenberg, uw eindbestemming. De afstand van het metrostation naar de Boekenberg is in ongeveer 15 minuten te lopen.

Route eigen vervoer
U volgt vanuit Rotterdam (A15) de borden Europoort en vervolgens de borden Hoogvliet. U neemt afslag 17 richting Hoogvliet. Zodra u in Hoogvliet bent volgt u de borden Spijkenisse. Na een aantal rotondes gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U komt over de Spijkenisserbrug en blijft op de Groene Kruisweg. U gaat bij de eerste stoplichten die u tegenkomt rechtdoor. Bij de daarop volgende stoplichten slaat u links af. U bevindt zich nu in de Stationsstraat. U rijdt rechtdoor, voorbij het tankstation en de dorpskerk. De straat loopt over in de Eerste Heulbrugstraat. U rijdt rechtdoor, totdat u een grote glazen piramide ziet. Dit is de Boekenberg, uw eindbestemming.

Parkeerinformatie
Onder de Boekenberg is een parkeergarage gevestigd van twee verdiepingen. U kunt hier parkeren voor €1,70 per uur. Het instaptarief is €1,00. Na twee uur parkeren wordt het tarief €0,85 per uur. Mocht deze garage vol zijn, dan kunt u uitwijken naar de parkeerplaatsen langs de Eerste Heulbrugstraat en de Marrewijklaan. Dit zijn betaalde parkeerplekken, vergeet dus niet een parkeerkaart te kopen uit de parkeerautomaat.

.

film izle